سویق برنج رویای سلامت -200 گرمی

۲۵,۰۰۰ تومان

سویق برنج رویای سلامت

 

اهمیت سویق در روایات

منابع معتبر علمی شیعه بالاترین درجه ارزش را به سویق داده‌اند. استفاده از سویق

برای خردسال و کهنسال مورد سفارش معصومین (علیه السلام) می‌باشد به گونه‌ای

که در روایات، سویق در رتبه خوراک انبیا و مرسلین شمرده شده است که گواهی بر

اهمیت این ماده غذایی با ارزش است.

امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: سویق باعث رویش گوشت و تقویت استخوان

می شود. سویق، صفرا را از تن، و بلغم را از معده، کاملاً جدا می کند و هفتاد گونه بلا

را دور می سازد. هر کس چهل روز سویق بخورد، بازوانش پرتوان می‌شود.

امام باقر (علیه السلام) می فرمایند: سویق غذای پر برکتی است! اگر انسان در حالی

که سیر است، آن را بخورد، غذا را گوارش می دهد و اگر در حالی که گرسنه است، بخورد،

او را سیر می سازد.

همانطور که اشاره شد سویق به تنهایی یک خوراک کامل است و استفاده از آن به صورت

ناشتا به تنهایی یا همراه شیر، عسل و یا خرما بسیار مفید است. ولی در صورتی که برای

بیماری خاصی بکار رود باید طبق دستورالعمل مصرف گردد.

همچنین در تهیه انواع حلوا، کیک، شیرینی، سوپ، آش، خورشت و… به میزان دلخواه از

خواص این محصول آسمانی بهره‌مند شوید.

طریقه مصرف:

روزانه دو یا سه نوبت،در هر نوبت سه قاشق چای خوری قبل از غذا میل شود.

به صورت خشک یا محلول در شیر یا سوپ و…میل نمایید.

معرفی خواص برنج سبوس دار

از بروز سرطان جلوگیری می‌کند

برنج قهوه‌ای حاوی فیبرهای غیر محلول است و از بروز انواع مختلف سرطان پیشگیری می کند

.فیبر از بدن در برابر سرطان به خوبی محافظت می کند.همچنین، ویتامین‌های مختلف و ترکیبات

فلاوانوئیدی موجود در برنج به بدن کمک می‌کند تا از شر رادیکال‌های آزاد، رهایی پیدا کند.

از پوست مراقبت می‌کند

استفاده موضعی از برنج به ‌ویژه آب برنج نیز می‌تواند در درمان برخی بیماری‌های پوستی مؤثر

واقع شود.ترکیبات برنج، به ویژه برنج سبوس‌دار ، التهاب را کاهش می‌دهد.آنتی‌اکسیدان‌های

موجود در برنج نیز روند پیری را به تأخیر می‌اندازد.

منبع انرژی است

برنج یک نیروگاه بزرگ انرژی به‌ حساب می‌آید، زیرا مقادیر زیادی کربوهیدرات دارد که به ‌عنوان

سوخت بدن عمل می‌کند.کربوهیدرات از طریق روند سوخت‌وساز به انرژی قابل‌استفاده تبدیل

می‌شود.حتی مصرف کمی برنج، مقدار زیادی انرژی در بدن تولید می‌کند.

درباره تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید بیشتر بدانید

تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید تنها در رنگ آنها نیست. دانه کامل برنج دارای چندین لایه می باشد.

اگر فقط یک لایه خارجی آن را برداریم، آنچه نامیده می شود، برنج قهوه ای است. در اثر این فرایند، مواد

مغذی موجود در برنج، به مقدار خیلی کم از بین می روند.

حال اگر برنج قهوه ای آسیاب شود، مقدار زیادی از لایه های دانه برنج به همراه سبوس و مواد مغذی آن

از بین می روند و آن چه باقی می ماند، همان برنج سفید است.

در طی آسیاب کردن برنج قهوه ای و تبدیل آن به برنج سفید،67 درصد ویتامین ب3، 80 درصد ویتامین ب1 ،

90 درصد ویتامین B6 ، نصف منگنز، نصف فسفر، 60 درصد آهن و تمامی فیبرهای محلول و اسیدهای چرب

ضروری موجود در آن از بین می روند.

وزن 200 g

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سویق برنج رویای سلامت -200 گرمی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا