سرکه انگبین عنابی آداناب
1000 میلی لیتر
سکنجبین عنابی چیست؟
سکنجبین یا سرکه انگبین (عسل) در طب سنتی خواص زیادی داشته و انواع مختلفی دارد. این ترکیب خود به تنهایی طبع معتدلی داشته و برای دفع سودا و بلغم بسیار مؤثر است. اما زمانی که با سایر عصارههای گیاهی مانند عناب، کاسنی، رازیانه، گل محمدی یا پیاز عنصل ترکیب شود، تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت. یکی از شربتهای سکنجبین مهم و پرکاربرد، سکنجبین عنابی است که از ترکیب سکنجبین ساده با جوشانده عناب یا سرکه عناب تهیه میشود
عناب دارای خواص ضد حساسیت، آرامبخش و مقوی است و معمولاً در پیشگیری از مشکلات کبدی و زخمهای گوارشی با منشاء عصبی مصرف زیادی دارد. عناب به خاطر وجود cAMP و cGMP دارای خاصیت ضد آلرژی است .از دیگر فواید مهم عناب میتوان به جوانسازی پوست، پیشگیری از سرماخوردگی، درمان بیخوابی، لاغری و کاهش وزن، سمزدایی خون، درمان کبد چرب، بهبود جوش صورت و آکنه اشاره کرد.
سرکه انگبین :
مهمترین فواید سکنجبین برای کبد دفع صفرای اضافی از بدن و کاهش چربیهای تجمعیافته در کبد است. علاوه بر این شربت سکنجبین در رفع مشکلات گوارشی مانند یبوست، ضعف و سستی معده، نفخ و رفلاکس معده نیز نقش دارد. عسل موجود در سکنجبین خاصیت آنتی باکتریال و ضد التهاب دارد که در صورت ترکیب با گیاهانی مانند عناب نقش موثری در کاهش جوش صورت خواهد داشت.
ترکیبات سرکه انگبین عنابی آداناب:
عسل, عناب, سرکه تخمیری (5درصدی)
موارد مصرف سرکه انگبین عنابی آداناب :
کاهش استرس و اضطراب
کمک به هضم غذا
کمک به حفظ وزن بدن
پاکسازیوتقویت دستگاه گوارش
روش مصرف سرکه انگبین عنابی آداناب :
یک سوم لیوان را سرکه انگبین بریزید و بقیه لیوان را با آب ولرم پر کنید. روزی 2 الی 3 بار, یک ساعت بعد از غذا میل شود.
قبل از مصرف بطری را تکان دهید.
روش نگهداری:
دور از دسترس اطفال نگهداری شود.
در جای خشک و خنک نگهداری شود.
زنان باردار قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
خوشبخت –
بسیار خالص و خوش طعم بود
سارا –
برای افرادی صفراوی عالیه خیلی خوش طعم و غلیظ هست.