لیمو عمانی
توضیحات:
لیمو عمانی میوهٔ خشکشدهای است که بهعنوان چاشنی در غذاهای خاورمیانهای خصوصاً ایرانی به غذاها، طعم و عطر بی نظیری می بخشد و برای خوش طعم کردن و ترش مزه کردن غذا و خورش ها که شامل قورمه سبزی و قیمه، آبگوشت، انواع سوپ، چای و دمنوش استفاده می شود.لیمو عمانی تازه،رنگ خردلی دارد و بسیار ترش است، بهطوریکه تازهاش را معمولاً نمیتوان بهتنهایی مصرف کرد؛ بنابراین آن را در آفتاب خشک میکنند تا داخل آن به رنگ سیاه درآید. رنگ پوستهٔ خارجی آن از زرد قهوهای تا سیاه بوده و آن را بهصورت چاشنی در غذا مورد استفاده قرار میدهند. لیمو عمانی بهصورت گرد کوبیدهشده یا درسته عرضه میشود.
خواص لیمو عمانی:
جلوگیری از بیماری های قلبی
این ماده غذایی دارای پتاسیم است که تاثیر چشمگیر برای عضلات قلب دارد,زیرا پمپاژ خون را تقویت و تنظیم می کند. علاوه براین باعث کاهش فشار خون و کاهش کلسترول می شود.
سیستم هضم سالم را ارتقا می دهد
لیموی عمانی اسهال ومشکلات مختلف معده درمان می کند وسیستم ایمنی بدن تقویت می سازد.
سم زدایی بدن
لیمو عمانی روده ها را به وسیله ویتامین C و خواص ضد باکتری پاک می کند، میکروارگانیسم های مضر و سموم دیگر را از بدن خارج می کند.
دارای خواص ضد سرطان است
خواص ضد سرطان از تغییر DNA پیشگیری می کند. این ماده غذایی از تقسیم سلولی در بسیاری ازرده های سلول سرطانی جلوگیری می کند و مانند یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل می کند.
سرشار ازمواد معدنی
این ماده غذایی شامل اسید فولیک، ویتامین B و اسیدهای آمینه و همراه با مواد معدنی منیزیم، فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن است.
ذخیره کننده ویتامین C
لیمو عمانی ازالتهاب و سرماخوردگی جلوگیری می کند و کارایی سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد. همچنین ازبدن در برابر عفونت ها و فشار ویروسی محافظت می کند.
یک منبع عالی برای ویتامین D
لیمو عمانی به افزایش قدرت جنسی ، جلوگیری از پوکی استخوان و تقویت استخوان ها و گروه های عضلانی و دندان کمک می کند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.