سرکه سیب تخمیری آداناب – 800 میلی لیتر
توضیحات شرکه سیب آداناب:
سرکه سیب حاوی مواد معدنی زیادی است که علاوه بر خواصی که سرکه بر روی دستگاه های تصفیه کننده خون دارد،یک اسید استیک سالم و ملایم است و بر روی کبد و کیسه صفرا اثر فعال کننده دارد.
سرکه سیب دارای پتاسیم،فسفر،کلرور منیزیم،کلرور سدیم،گوگرد،ویتامین های گروه B و ویتامین D،که این مواد موجود در سرکه سیب باعث طراوت و نشاط سلول های بدن شود.
خواص و ویژگی های سرکه سیب آداناب:
خاصیت سمزدایی
یکی از دلایلی که سرکه سیب محبوبیت فعلی را کسب کرده، خاصیت سمزدایی آن است، توجه داشته باشید که سمزدایی در واقع ضروری نیست، چرا که بدن به طور طبیعی سموم را دفع میکند.
سمزدایی سرکه سیب شامل نوشیدن ترکیب سرکه و آب به صورت روزانه حتی چندین بار در روز با هدف تقویت انرژی و احیای متابولیسم است. بعضی از افراد برای سلامت کلی خود این ترکیب را مصرف مینمایند.
سرکه سیب و کاهش وزن
در مطالعهای، افراد چاقی که هر روز به مدت ۱۲ هفته سرکه سیب مصرف کرده بودند نسبت به افرادی که سرکه سیب در برنامه رژیم غذایی خود نداشتند، وزن بیشتری را از دست داده بودند.
محققان حدس میزنند که اسید استیک موجود در سرکه سیب ممکن است باعث خالی شدن معده به صورت تدریجی شود، طوری که احساس سیری برای مدت طولانیتری ایجاد کرده و به این علت احساس گرسنگی و نیاز به خوردن را برطرف مینماید. اما این احتمال نیز وجود دارد که افراد بعد از نوشیدن سرکه سیب احساس تهوع داشته باشند و به این علت احساس گرسنگی نکنند.
سرکه سیب و دیابت
برخی مطالعات امیدوارکننده در مورد دیابت در این زمینه انجام گرفته است. در دو مطالعه، افرادی که قبل از وعدهٔ غذایی پرکربوهیدرات، سرکه (از جمله سرکه سفید) مصرف کرده بودند، کمتر دچار افزایش میزان قندخون شدند و احساس سیری و پر بودن بیشتری را نسبت به افرادی که قبل از وعدهٔ غذایی سرکه مصرف نکردند، تجربه کردند.
مطالعه دیگری نشان داد که مبتلایان به دیابت نوع دو که قبل از خواب سرکه سیب مینوشند، سطح قند خون ناشتای پایینتری نسبت به افرادی که مصرف نکردهاند،دارند. اما این بدان معنا نیست که مصرف داروهای خود را به علت مصرف سرکه سیب قطع نمایید.
خصلت پروبیوتیکی سرکه سیب
سرکه سیب تصفیهنشده ممکن است دارای قدرت درمانی بینظیری باشد. این به این دلیل است که این نوع سرکه سیب حاوی موادی است (تودهٔ ابرمانندی که ته شیشه رسوب میکند) که سرشار از باکتریهایی است که به عنوان پروبیوتیک عمل کرده و روده را از مشکلات پاک و صاف میکند.
سرکه سیب حاوی برخی مواد مغذی از جمله پتاسیم است، اما با توجه به میزان مصرفی سرکه، میزان پتاسیم دریافتی مقدار قابل توجهی نیست.
روش مصرف:
دو قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک فنجان آب ترکیب نمایید. به یاد داشته باشید از آنجایی که این ترکیب به دلیل دارا بودن سرکه سیب بسیار اسیدی است، میتواند مینای دندان را از بین ببرد. بنابراین بعد از نوشیدن آن، دندانهای خود را مسواک بزنید.
برای استفاده بیشتر از سرکه سیب با طعمها و مزههای بهتر میتوانید از آن در آشپزخانه و آشپزی برای طعمدهی سالاد، سسها و مزهدار کردن مواد غذایی استفاده نمایید.
نامدار –
آقا ممنونم به دستم رسید سرکه سیب
محمودی –
بسیار ارگانیک واصل وخوش طعم