سبوس جو
سبوس جو دارای مقدار زیادی از مواد فسفردار ، فیبری و همچنین دارای انواع ویتامین های E و B ، آهن ، منیزیم ، روی ، کلسیم و سلینیوم است.
سلینیوم نقش مهمی در عملکرد آنزیم های کبدی ایفا می کند . به آنها در خنثی کردن ترکیبات سرطان زا در بدن کمک می کند و از التهاب و رشد تومور ها جلوگیری کرده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد.
این مواد مغذی از بیماری هایی مانند : پوکی استخوان ، یبوست ، کم خونی ، چربی خون ، سرطان روده و بیماری های قلبی و عروقی و فشارخون ، سوءهاضمه ، ضعف های عمومی و … پیشگیری می کند.
طریقه مصرف:
روزانه 30 تا 40 گرم از سبوس جو را با آبمیوه های مختلف و یا ماست ، سالاد و داخل انواع سوپ ، آش ، خورشت و … مخلوط سپس میل نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.