ارده رازقی – 700 گرمی
ارده چیست؟
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده درست میشود.
ارده به تنهایی به عنوان چاشنی استفاده میشود .
میتواند به عنوان بخش اصلی حلوا ارده، حلواشکری، بابا غنوج و حمص استفاده میشود.
خواص اصلی انواع ارده :
-
انرژی زا بودن آنهاست
-
ارده یک چاق کننده
-
تقویت کننده نیروی جنسی میباشد.
-
دیر هضم می باشد.
-
منضج دمل ها و زخم های چرکی میباشد.
-
تسکین دهنده دردها میباشد.
-
ارده و شیره هر دو گرمی هستند .
-
ارده تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی هستند.
-
برای خلاص شدن از رطوبت سردی خوردن بسیار نافع هستند.
-
برای رفع بیماری ها ی رحم توصیه می شود .
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.